Access Bars Pontok Magyarul

By | May 23, 2022

Access Bars Pontok Magyarul. Budapest, 1026 szilágyi erzsébet fasor 25. A létrejövő változás szédítően nagy lehet, mindemellett könnyedén születhet meg.

Access Bars Minden ami Tudatosság
Access Bars Minden ami Tudatosság from www.szupertudatos.hu

Az access bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. Az érintés nyomán oldódik a feszültség, a fejünkben száguldozó gondolatok lelassulnak, a közérzetünk javul. Ezek a pontok olyan területeket jelölnek, mint pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, test, szexualitás, éberség, kedvesség, hála, tér, idő stb.

Douglas Csatornázta Le És Dolgozta Ki.

Az access bars és más gyakorlati eszközök otthona, amelyekkel megváltoztathatod azokat a dolgokat az életedben, amiket mostanáig nem tudtál megváltoztatni. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Budapest, 1026 szilágyi erzsébet fasor 25.

Az Érintés Nyomán Oldódik A Feszültség, A Fejünkben Száguldozó Gondolatok Lelassulnak, A Közérzetünk Javul.

Microsoft office 2010 kínálja a különböző funkciók, többek között az access, excel, outlook, power point, kiadó, word. Az access bars® 32 pont a fejeden, amelyek gyengéd érintésre könnyedén és könnyedén feloldanak mindent, ami megakadályozza, hogy örömöt és könnyedséget érezz az életedben. A pontok tartalmazzák mindazokat a ötleteket.

Ezek A Pontok Tartalmazzák, Mindazokat A Gondolatokat, Ötleteket, Hiedelmeket, Érzelmeket, Tényezőket, Amiket Életek Során Eltároltál.

Az access bars® módszert 30 éve gary m. Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent. Az access szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a bars pedig sávokat, pontokat jelent.

Az Access Bars®️ Pontok Érintésével Mély Ellazult Állapotot Érünk El, S Ezáltal Elengedhetővé Válnak Mindazok A Korlátok, Melyeket Születés, Vagy Még Annál Régebb Óta Hordozunk.

Az access bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. Az access bars kezelésnek ez a célja: Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

Ez Az Elképesztően Tápláló És Ellazító Kezelés Feloldja A Korlátokat, Az Ellentmondást És A Diszharmóniát Az Élet Összes Területén, Amiket Hajlandó Vagy Megváltoztatni.

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém. Ezek a pontok tartalmazzák az. Segít elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *